Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала, як прикрасила хороми до новорічних свят. Так, артистка вбрала величезну 4-метрову ялинку, але чомусь поцепила на неї вовняні шкарпетки коханого чоловіка, мабуть вирішивши, що це смішно.

"А як ви прикрашаєте ялинку?🌲 😂", - спробувала пожартувати Волочкова. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати побачене: "Так виглядає самотність", "Гандони ще використані розвісь, щоб ми зОвистники недолюблені гадали - а хто ж їх одягав?😂", "Твою ялинку треба прикрашати порожніми пляшками!!!!", "Ну хоч не труси повісила і те добре👏👏 розуму як у хлібця😶", "Анастасія Шпинатівна, Ви - дно дніщенське 🤦🏼‍♀️".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.