Микита Джигурда черговою публікацією здивував і навіть засмутив своїх шанувальників. Поки артист хвалиться своїми досягненнями та перемогами, підписнки більше уваги звертають на… самого Микиту.

Перше, що кидається в очі фоловерам шоумена – це те, що їх улюбленець втратив колишню форму. Дивитися на стрункого артиста дуже дивно, здається, ніби це зовсім інша людина.

Шанувальники Микити Джигурди уважно стежать за кожним кроком свого улюбленця і моніторять найдрібніші зміни в його житті і особливо в зовнішності. Тому вони швидко помітили втрату артистом своєї звичної ваги.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Микита Джигурда опублікував знімок зі своєю дружиною в залі суду і розповів, що його привело в це місце. На фото артист разом з коханою, розкинувши руки в переможному жесті. Надзвичайно худі ноги і стрункіша постать Микити відразу ж привернули погляди користувачів соцмережі.

Навіть червоний жилет, здається трохи великим. Мабуть Микита ще не оновив свій гардероб. Схоже Джигурда впритул зайнявся своїм зовнішнім виглядом і здоров'ям. Але такі зміни припали до душі не всім його фанатам. І не дивно, адже вони звикли бачити шоумена великим і сильним.

Тепер же, він хоч і виглядає струнким і підтягнутим, але вже не має колишньої чарівності.

Раніше повідомлялося, що відомий російський актор Микита Джигурда не перший рік тоне в судових розглядах за спадщину покійної бізнес-леді Людмили Браташ.

Відомо, що в Росії Джигурда зумів довести, що є повноправним спадкоємцем її майна. Тепер Джигурді треба дочекатися рішення судів Франції та Америки, після чого він зможе розпоряджатися спадщиною. Про це пишуть російські ЗМІ.

Нагадаємо, Боярський обізвав Джигурду виродком і сміттям.

Як повідомляв Знай.uа, суд поставив на місце "божественного" Джигурду.

Знай.uа писав, Микиті Джигурді погрожують вбивством.