Померла співачка Ненсі Вілсон. Тричі лауреату премії "Греммі" був 81 рік.

Вілсон пішла з життя в своєму будинку в Піоніртауне (штат Каліфорнія). Причина смерті не повідомляється.

Вілсон - американська співачка, гітаристка і продюсер, яка разом зі своєю старшою сестрою Енн і гітаристом Роджером Фішером складали ядро рок-гурту Heart.

Ненсі Вілсон народилася в Сан-Франциско. Разом зі своїми двома старшими сестрами Лінн і Енн виросла в частих переїздах по Південній Каліфорнії і Тайвань, перед тим як їх батько, службовець на флоті США, подав у відставку і оселився разом c сім'єю в Бельв'ю, Вашингтон (місті-супутнику Сіетла).

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ненсі закінчила вищу школу, потім вступила до університету Pacific, розташований в Орегоні, і в Корнуольська коледж мистецтв в Сіетлі, де вона зосередилася на вивченні мистецтв і німецької літератури.

27 липня 1986 року, Ненсі вийшла заміж за американського режисера і колишнього журналіста Rolling Stone Кемерона Кроу, від якого народила двох синів Вільяма Джеймса Кроу і Кертіса Уїлсона Кроу, народжених 23 січня 2000 року. 23 вересня 2010 року, вона подала на розлучення.

У 2010 році Ненсі і Енн виконали частину пісні "We Are the World 25 for Haiti", записаної різними поп-виконавцями в допомогу жителям Гаїті, постраждалим після сильного землетрусу на початку року. Пісня є ремейком хіт-синглу 1985 "We Are the World" для благодійного проекту, виручені кошти якого в розмірі $ 61.800.000 були спрямовані на закупівлю і доставку медикаментів, продовольства, надання медичної та гуманітарної допомоги голодуючим в Ефіопії.

Пізніше, в 2010 році, сестри Вілсон стали частиною кампанії "Moms Who Rock" рекомендаційної системи Pandora Radio, доступною тільки на території США.

Дивіться: Ненсі Вілсон

Нагадаємо, 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності.Як повідомляв "Знай.ua", вчені з'ясували, коли Вестерос в Грі престолів залишиться безлюдним. Також "Знай.ua" писав, що грип скосив сотні тисяч українців.