Дворазова олімпійська чемпіонка з синхронного плавання Алла Шишкіна поскаржилася, що на її вид спорту звертають менше уваги, ніж на "більш-менш вдалі виступи футболістів". Відповідний пост дівчина розмістила в Instagram.

Шишкіна зазначила, що на відміну від збірної з футболу, російські синхроністки не програвали на великих турнірах вже більше 20 років. Але при цьому ніхто не знає імен спортсменок.

"Але більше всього бісить, що мало-мальськи вдалі виступи футболістів підносять до небес, а 20 років без поразок (від слова взагалі) синхроністок всі приймають як належне і як доконаний факт, який ніби як і досягається легше", – зазначає дівчина.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Алла Шишкіна є олімпійською чемпіонкою. Вона вигравала золото в групі на Олімпіадах 2012 та 2016 років. Крім того, вона 11 разів перемагала на чемпіонатах світу і п'ять разів брала першість Європи.

Раніше повідомлялося, що відома українська синхроністка Ганна Волошина оригінальним способом повідомила про свою вагітність.

27-річна спортсменка підійшла в халаті до басейну і відчинила його, продемонструвавши кругленький живіт. "Сюрприз! Найголовніше, що відбулося в моєму житті", – підписала радісне відео харків'янка Волошина.

Ганна Волошина два рази ставала чемпіонкою Європи в синхронному плаванні, виграла десять срібних і три бронзові континентальні медалі. На чемпіонатах світу вона здобула одне "срібло" і дев'ять медалей бронзового зразка.

Нагадаємо, українські синхроністки завоювали п'яту медаль Чемпіонату світу. Українки показали третій результат в довільних вправах.

Як повідомляв Знай. ua, гаряча українська спортсменка попрощалася з літом. Знаменита спортсменка зробила фурор літніми фото.

Знай. ua писав, що збірна України з синхронного плавання завоювала срібло чемпіонату світу. Українські синхроністки стали другими в комбінації.