Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу відео свого виступу в Києві. На кадрах, які з'явилися в мережі Лобода виконує свою пісню "Суперзвезда" на сцені, мабуть, одного з київських клубів. При цьому артистка танцює разом зі своєю підтанцьовкою. Шанувальники відзначили, що для виступу співачка обрала дуже коротку сукню.

Як видно на відео, Світлана з'явилася на сцені в коротенькому чорному вбранні, яке виблискує у світлі світломузики клубу. На ній також туфлі на шпильці. Волосся артистки розпущене і розвівається в різні сторони під час її запального танцю. У підписі до фото Лобода написала коротко: "Київ. Вечір".

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її відео сподобалася і вони вітають Світлану в рідному Києві. Але є й ті, хто вважає її вбрання безглуздим, танці вульгарними, а повернення в Україну взагалі засуджують, так як зірка активно будує кар'єру в Росії.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Танці одні і ті ж", "Ох, відьма", "Спробуйте на таких підборищах танцювати!", "Її танці не просто жахливі. Вони ще й страшенно вульгарні", "Рухи кошмар, ну вже вибачте", "Що за плаття?", "Відстій, а рухи жах просто. Рухи як у скаженої мавпи", "Суперзірка блін, не пісня, а набір слів", "Як зустріли у Києві пісні на москальській мові?", "Її ще пускають в Україну чи що?", "Жах і чим вона краще Бузової? Не розумію", "Не набридло одне і теж співати?", "Мені одній рухи набридли?", "Скоро на всіх корпоративах країни", "Це виступ на закритій вечірці, ДН у дуже багатої дами", "Навіщо так зігнулася як швабра", "Мені одному здається, що суперзірка вже не та?", - пишуть розчаровані підписники.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.