Учасниця конкурсу "Міс світу" від України не потрапила в топ-30.

19-річна українська учасниця Леоніла Гузь розповіла про інтриги конкурсу російським ЗМІ.

Леоніла сказала, перше, що вона зробила в Україні, – наїлася пельменів. За час конкурсу поправилася на три кілограми, дуже багато їла в Китаї.

У учасниць відбирали телефони, щоб до фіналу нічого не викладали в інтернет. Майбутня переможниця з Мексики була дуже активною, а ще учасниці з Індонезії і Таїланду. Навіть під час танців дівчат з цих країн ставили вперед. За два дні до фіналу вже було зрозуміло, хто стане переможницею "Міс світу".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У багатьох учасниць були шикарні національні костюми. А у мексиканки самий звичайний. У результаті її все одно взяли в наступний тур.

На початку всі дружать як сестри, а перед фіналом просто ненавидять одна одну. Потім всі тільки й дивляться, у кого краще плаття.

"Я рада, що там побувала. Але більше не хочу брати участь у конкурсах", - сказала Гузь.

"Про об'єктивність результатів говорити складно, - розповідає директор конкурсу "Міс Україна" Вікторія Кіосе. - Ми хочемо пропагувати в Україні здоровий спосіб життя, натуральну красу, як у наших дівчаток. А в підсумку перемагає пластика, і це схоже на змагання пластичних хірургів.

Ми не розуміємо, в якому напрямку нам потрібно рухатися далі! Хотілося б, щоб переглянули правила конкурсу. Але ми впевнені, що рано чи пізно натуральна краса буде більше цінуватися".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дискваліфікована і позбавлена корони королеви краси на конкурсі "Міс Україна 2018" Вероніка Дідусенко не збирається погоджуватися з цим фактом.

Як повідомляв портал "Знай.uа"19-річна конкурсантка з України продемонструвала вбрання, в яких буде дефілювати на конкурсі "Міс Світу", а також надягати на прийоми і заходи, на яких передбачено поява учасниць.
"Знай.uа" писав, що "Міс Україна-2018" Леоніла Гузь, яка приїхала в Київ будувати кар'єру з маленького села на Херсонщині, відверто розповіла про себе.