На знімальний майданчик другої частини української секс-комедії "Свінгери" завітало "Світське життя".

У новому випуску телепередачі показали, як знімалися еротичні сцени у київській йога-студії за участю української співачки Олі Полякової і співака Дзідзьо (Михайло Хома).

У другій частині Дзідзьо, який грає секс-гуру, навчає Полякову тантричному сексу. Сцени вийшли дуже відвертими.

Для співака така роль була сміливим експериментом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я вірю у все, що відбувається, бачу, Оля теж. Ми по суті переспали тантрично сьогодні", - жартуючи прокоментував артист.

Полякову, яка знімалася у попередній частині секс-комедії, пікантні сцени не здивували.

"А що ми витворяли? Це ж кінокомедія. Ми були в одязі. І в нього навіть не було ерекції", - сказала артистка.

У сиквелі еротичної стрічки Оля готується приголомшити країну справжньою відвертістю.

Розучувати роль співачці допомагає особиста вчителька акторської майстерності.

"У мене є справжня реал-коуч прямо на знімальному майданчику, тому що так роблять всі актори Голівуду", - додала виконавиця.

Раніше передавалось, що світ побачив трейлер комедії "Dzidzio Перший раз" популярного виконавця Михайла Хоми. Відео з'явилося на офіційному YouTube-каналі виконавця.

За сюжетом головний герой, якого грає Дзідзьо, зібрався до своєї мами в Португалії, яка вже знайшла йому дівчину Зоряну. Однак, герой запізнюється на літак і разгнівана мати відправляє його до діда в село. Там він зустрічає свого друга Павука і дівчину на ім'я Квітка. Однак, через свої таємниці головний герой не може побудувати з дівчиною романтичні стосунки.

Михайло Хома, він же Дзідзьо, виступив автором ідеї, одним з режисерів, а також виконавцем головної ролі. Другим режисером виступив Тарас Дронь. Головні ролі у комедії зіграли Сергій Либа (Бодя Павук), Ганна Тихомирова (Квітка).

Нагадаємо, що тисячі українців зможуть зустріти 2019 рік на Софійській площі, де відвідувачів 19 грудня очікує відкриття Країни Північного Сяйва.

Як повідомляв портал Знай.uа, штраф за незаконну вирубку хвойних дерев у грудні-січні становить від 453,99 грн до 2053,71 грн.

Також портал Знай.uа писав, які фільми можна подивитися під час різдвяних канікул.