Російський актор Іван Охлобистін, якому давно і надовго заборонений в'їзд в Україну за скандальні пропутінські настрої, рознервувався через надання автокефалії Української православної церкви, передає Politeka з посиланням на блогера "Фашик Донецький".

"У Охлобистіна теж пер*ак горить. Супер", — коментує блогер.

Охлобистін заявив, що українці, мовляв, ще повернуться до Росії, в той же час користувачі Мережі завалили це відео коментарями, не соромлячись висловлювати все, що думають про актора.

"Він погано закінчить", "Що згорить, те не зогниє", "Який треш. Ось це руський світ в голові", "Це чудово. Скрін і зберігати. Щоб потім було що пред'явити", "Сатана розлючений, значить все правильно", "Шизофренік", "хвора людина, що з нього взяти", — пишуть вони.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що Охлобистін остаточно зійшов з розуму і передбачає майбутнє, Ванга відпочиває.

Іван Охлобистін в своєму інтерв'ю розповів, що йому повідав пророк щодо України і висловив свою думку про те, що відбувається в Донецькій і Луганській областях.

У ході бесіди журналіст поставив Івану питання про пророцтва старців щодо України, що вона нібито може повторити долю Югославії і розділитися на кілька незалежних держав. Актор відповів, що йому невідомо, точне це пророцтво або чиїсь вигадки і додав, що відвідував батька Адріана в Псково-Печерському монастирі. На питання про те, чи буде війна, пророк відповів, що буде обов'язково і порадив не хвилюватися, оскільки все в підсумку буде добре.

Далі відбулась розмова на тему заборони Івану в'їзду в кілька країн, в ході якого кореспондент запитав його про те, як живеться акторові під заборонами. Останній відповів, що відноситься до подібного гидливо, адже ворогом його зробили демократи, які засуджують консерваторів. Охлобистін зазначив, що побував скрізь, де хотів, і з'їздив би тільки в місто Ле-Локаль на кордоні Швейцарії і Франції, в якому знаходяться дві великі часові фабрики і музей старовинних годинників.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Microsoft видалив зі свого каналу на YouTube рекламу з участю Охлобыстияна з-за його довгого мови.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Британія заборонила Охлобистіну відвідування заходів в рамках Тижня російського кіно в Лондоні.

Також Знай.uа" писав, що Антон Геращенко звернувся до Мей з проханням не пускати Охлобистіна в країну, оскільки він пособника терористів.