Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила похвалитися тим, як проводить недільний вечір. Шанувальники одразу ж встигли розгледіти не тільки кальян і салатик, але і пачку сиигарет, остаточно розчарувавшись у артистці.

"Коли добре вдома. В любові і гармонії❤️. А ви як проводите недільний вечір?🐥", - поцікавилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз і взялися критикувати балерину за все, що тільки можна: "Ого,ви курите?", "Настя, дуже багато куриш 🔥", "Настя, а чим ваш вечір неділі відрізняється від інших алковечорів? 🤷🏻‍♀️", "Як проводимо? Сидимо в соплях голодні на вулиці і заздримо вам, а як же ще?", "Натюрморт на столі вражає! Салат, рація, пачка сигарет і сметана!".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання Волочкова обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.