Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram відео свого першого виступу. Знаменитість вирішила привітати з днем народження відомого російського актора і радіоведучого Юрія Ніколаєва. Так, ведучому 16 грудня виповнилося 70 років, а артистка згадала, що саме з передачі "Ранкова зірка" почалася її творча кар'єра.

"Вітаю дорогого Юрія Миколаєва з ювілеєм! Неймовірно, але саме з цього конкурсу почалося моє творче життя. Спасибі справжньому майстру своєї справи і служителю Музики! З Днем народження, дядя Юра! #утренняязвезда", - трепетно підписала ролик Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Аааа так вона з дитинства репетувала вже...!!!) Бісить,якщо чесно", "Талановита, красива, найкраща співачка 😊 тільки не спотворюйте своє личко пластикою 😊😊", "До пластики вона виглядала молодше, і була набагато миліше!", "Губки раніше були красивіші, миліше чи що.".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.