У соціальних мережах користувачі різко засуджують "ватяну" ідеологію скандального російського актора Гоші Куценка. Той осказался визнати незаконну аннекцию українського півострова Крим Кремлем, і почав виправдовувати Росію, бо вона все зробила правильно. Куценко заявив, що Росія не могла діяти інакше.

"Вважаєте Путін забрав Крим? Я думаю, що Крим відійшов. Хоча, я не підписував петицію, розуміючи, що це буде величезна втрата для України. Я розумів ту молодь, розумів куди це все розгорнеться і, що для багатьох десятків людей це буде травма. Я не підписав цей папір. Але те, що трапилося — законно і офіційно. Крим повернувся… не повернувся, а пішов до складу Росії. Це сталося. Уряд не міг діяти інакше. Нас змусили жити законами геополітики", заявив Гоша Куценко.

Мережа не просто не погодилася з такою позицією, а прийшла в лють. Куценко почали називати путінським лакеєм і вимагати змінити прізвище, а також пригадали йому українське походження.

"Тупе путінське бидло!", "Гоша, лакей ти путінський, коли Крим відійшов, то відійди від українського прізвища. Візьми собі нову, рюськую — Ган*онин, наприклад. І забудь дорогу в вольницю козачу — Запоріжжя, звідки ти, запроданец, родом", "Ублюдок", "Гоша,а ти що,з похмела не відійшов?", "Мізки у нього відійшли залишився один язик, щоб лизати ж*пу окурку", "П**ор мокшанську", «Сам ти відійшов кудись… в космос», "Сцыкун ти, Гоша", "Краще б ти відійшов", "Мозок просто відійшов", — пишуть в коментарях в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, скандальний актор Іван Охлобистін накинувся на українців, і потрапив у скандал разом зі своїм однодумцем Гошею Куценко, передавав інформаційний портал "Знай.uа".

Російський актор Іван Охлобистін, якому давно і надовго заборонений в'їзд в Україну за скандальні пропутінські настрою, рознервувався через надання автокефалії Української православної церкви, передає Politeka з посиланням на блогера "Фашик Донецький".

"У Охлобистіна теж пер*ак горить. Супер", — коментує блогер.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Microsoft видалив зі свого каналу на YouTube рекламу з участю Охлобыстияна з-за його довгого мови.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Британія заборонила Охлобистіну відвідування заходів в рамках Тижня російського кіно в Лондоні