У Мережі з'явилося зворушливе відео сім'ї екс-SMASH!! Влада Топалова і його дружини, телеведучої Регіни Тодоренко, які нещодавно стали батьками хлопчика. Вони довго мовчали в своїх соцмережах і ніяк не коментували новий статус, що дуже засмучувало фанатів, але нарешті вони записали відеоролик, перший в житті дитини. На відео щаслива сім'я їде в машині, синочок спить на задньому сидінні, а Регіна і Влад хором співають пісню легендарного Ніла Армстронга Wonderful World. Ця композиція у багатьох асоціюється з різдвяним настроєм, а маляті під неї, очевидно, міцно і солодко спиться. Коли Влад і Регіна захоплюються і несподівано починають співати дуже голосно, то раптом шикають один на одного. Влад з посмішкою коментує "спить людина".

Імені нащадка зірки не повідомляють. Але так як курс на переривання мовчання в мережі вже взято, то ймовірно, незабаром таємне стане явним.
Як повідомляв портал "Знай.uа", молода мама Тодоренко не змогла мовчати і звернулася до шанувальників: "як же я вам заздрю"

Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує вже після пологів і звернулася до шанувальників.

На фотографії Тодоренко постала на огляд публіки в чорному светрі з написом "Довіряйте вашій матусі". Волосся телезірки зібрані ззаду, але на обличчя спадають кілька пасом, на її обличчі немає макіяжу. Регіна сидить за робочим столом з комп'ютером і стаканчиком кави. У підписі до фотографії Тодоренко подякувала фанатів за підтримку і розповіла, як себе почуває.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Напомним, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість виставила спільне селфи зі своїм нареченим Владом Топаловим. Так, артистка зізналася, що її осінь проходить просто чудово.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora на якомусь дуже таємничою мовою.