Цього року за статуетку української музичної премії YUNA-2019 боротимуться як зірки шоу-бізу, так і новачки.

Уже оголошено номінантів у різних категоріях.

Хедлайнерами у номінації «Виконавець року» стали MONATIK та Олег Винник. Раніше їх відзначили нагородами премії M1 Music Awards. А також Макс Барських, Сергій Бабкін та Арсен Мірзоян.

У цьому році Винника вперше представлено серед номінантів YUNA, відразу в трьох категоріях - "Найкращий дует" (пісня з Потапом "Найкращий день"), "Найкращий виконавець" і "Найкращий естрадний хіт" ("Як жити без тебе").

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Головний конкурент Дмитро Монатік - номінований в п'яти категоріях.

Крім того, найбільше нагород може торимати співачка MARUV, яка заявлена в семи номінаціях.

Гурт KAZKA, яку вже назвали відкриттям року, претендує на три нагороди.

У номінації "Відкриття року" заявлені колишня учасниця шоу "Х-Фактор" Alina Pash, автори світового хіта Drunk Groove - MARUV і BOOSIN, сольний проект Насті Каменських NK і україно-американська рок-група The Gitas, що записали пісню "Тримай мене" спільно з групою Бумбокс.

У номінацію "Найкращий хіп-хоп хіт" потрапила зірка YouTube Alyona Alyona. Її кліп на пісню "Відчиняй" за два тижні зібрав майже мільйон переглядів.

Не претендуватиме на премії цього року Тіна Кароль.

Нагадаємо, названо ім'я четвертого тренера шоу Голос країни.

Як повідомляв "Знай.ua", Винник змусив фанаток плакати від заздрощів.

Також "Знай.ua" писав, що Кондратюк назвав найкращих артистів 2018 року.