Довго ходили чутки, і ось все сталося. Тільки час покаже, яким було це рішення. Відома українська співачка Ані Лорак нарешті зважилася на важливий крок. Стало відомо, що зірка офіційно розлучається з чоловіком Муратом Налчаджиоглу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Ані Лорак
Ані Лорак

Новина про те, що Лорак у жовтні цього року вирішувала питання про розірвання шлюбу, підтвердилася. У мережі з'явилася інформація, в якій повідомляється, що офіційно судовий процес стартував ще 4 грудня. У той же час зазначається, що суд призначено на 24 грудня. Засідання пройде в Шевченківському суді міста Києва.

Ані Лорак
Ані Лорак

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто нагадати, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram тизер передноворічного шоу на скандальному телеканалі "Інтер", заради якого нещодавно приїжджала в Київ. Так, шоу "Діва" покажуть 29 грудня о 22:15. Варто зазначити, що далеко не всім сподобалася ця новина від знаменитості.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські співачки Ані Лорак та Світлана Лобода виступили на закритій вечірці в Києві. Про це свідчать фото, викладені в Instagram на акаунтах співачок.

В замітці мовиться, що корпоратив відбувся в п'ятницю, 14 грудня, в Career at Fairmont Grand Hotel Kyiv. Ведучими заходу були Дядя Жора (Вадим Мічковський) і Леся Нікітюк. Також на святі виступили Mozgi, група KAZKA, Вєрка Сердючка. Цікаво, що серед учасників концерту, незважаючи на заборону на в'їзд в Україну для російських чоловіків, відзначився актор і співак Олександр Ревва (Артур Пирожков), родом з Донецька.

Нагадаємо, учасник "Голос країни" штампує пісні Лободи, Кароль, Лорак: скільки платять і чого хочуть зірки.

Як повідомляв Знай.uа Лорак показала дружину Пєскова без макіяжу: пристебніть ремені.

Знай.uа писав, Лорак у відвертій сукні не впізнали: втратила індивідуальність.