Відома українська співачка Світлана Лобода показала тизер нового кліпу. Відповідний ролик зірка опублікувала на своїй странце в Instagram.

Робота називається Instadrama, повідомляє MIGnews.com.ua.

Варто відзначити, що Лобода оприлюднила два відео, присвячені нового кліпу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В одному з них показані кілька фрагментів з ролика. На них Світлана Лобода з'являється в декількох амплуа.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

На ролику видно, як зірка позує в довгому золотому платті, за кермом автомобіля. Поруч з нею знаходиться чоловік. З незнайомцем Лобода пристрасно цілується.

У другому відео присутній невеликий фрагмент у кілька секунд. На ньому співачка сидить за кермом, ролик супроводжується текстом нового треку.

Лобода
Лобода

У коментарі до ролика зірка написала, що новий кліп Instadrama скоро вийде і запитала у шанувальників, чи чекають вони його.

Раніше ми писали, що скандальні українські співачки Ані Лорак і Світлана Лобода, які вже давно живуть і працюють у Росії, відтанцювали на закритій київській вечірці.

Ця інформація стала відома з Instagram концертного директора Дяді Жори, який опублікував інформацію про корпоратив, присвячений дню народженню "просто гарної дівчини, яку дуже любить чоловік". Концерт, на якому виступали топові зірки українського шоу-бізнесу - подарунок від містера "Х".
Також повідомлялося, що 22 березня 2019 року в столичному Палаці Спорту відбудеться церемонія нагородження музичної премії YUNA 2019.

Організатори премії вже готуються до масштабного дійства і вже оголосили всі премії і номінантів на отримання нагороди.

Загалом організатори дійства створили цілих 16 номінацій, у кожній з яких передбачається по п'ять претендентів на перемогу.

Також відомо, що на учасників заходу окрім феєричного шоу також очікують невеликі зміни в правилах нагородження.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала дивовижні гімнастичні трюки.