Відома німецька модель Хайді Клум впала на сцені. Про це вона розповіла сама в своєму профілі в соціальній мережі Instagram.

Хайді Клум вже кілька років є суддею популярного закордонного шоу America’s Got Talent і часто на своїй сторінці в Instagram ділиться фотографіями з проекту.

Не так давно Хайді опублікувала в Мережі відео зі своїм виступом з конкурсантом на сцені шоу. Розкішне плаття, високі підбори, шикарна укладка і мейк-ап – зірка виглядала дуже ефектно.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але в момент, коли партнер сильно закрутив модель, вона не змогла втриматися на ногах і впала прямо на сцені. Однак, Хайді не розгубилася, швидко піднялася і продовжила виступ як ні в чому не бувало. Після нього модель навіть поділилася цим роликом з шанувальниками.

При цьому деякі фанати впевнені, що вона впала спеціально, адже саме падіння виглядало дуже красивим. Не виключено, що це насправді постановка.

Хайді Клум
Хайді Клум

Раніше ми писали, що знаменита німецька супермодель Хайді Клум, яка в образі Фіони з Шрека підкорила вечірку на Хелловін, активний користувач Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Так, в цей раз модель опублікувала гаряче фото топлес.

Хайді Клум
Хайді Клум

На фотографії 45-річна Хайді Клум позує лежачи на надувному матраці у вигляді метелика, який плаває по воді. Для фотографії супермодель зняла все, крім смугастих трусиків. Голі груди зірка скромно прикриває однією рукою, а другою торкаэться розпущеного волосся на голові. На очах моделі сонцезахисні окуляри.

Нагадаємо, гола Хайді Клум уявляє, що їй 18.

Як повідомляв "Знай.uа", бездоганна Хайді Клум розкрила секрет ідеального тіла.