Відома співачка Світлана Лобода точно уміє підігрівати до себе увагу шанувальників. В тому числі і з допомогою ефектних фото. Але в цей раз, на думку фанатів, з ефектами вона переборщила.

Співачка, у якої 4,3 млн підписників в "Інстаграмі", виклала фото в чорному сценічному костюмі в обтяжку і зі склянкою в роті, підписавши: "Що буде?". Верх сексуального вбрання виглядає так, ніби груди зірки ледве прикриті, а тіло оголене.

Найбільше шанувальників збентежив відвертий костюм, що прикриває лише соски співачки, а не всі груди, і невміле використання програм для редагування фотографій.

Враховуючи, що зірка нещодавно стала мамою, їй дозволено редагувати фото з власним тілом, однак на цей раз картинку занадто перетягнули, від чого здається, що плитка за спиною Лободи здулася.

Світлана Лобода з донькою
Світлана Лобода з донькою

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Ноги випрямляли, ось підлога і поплила", "Ой, у вас підлога поплила", "Що з підлогою? З фотошопом явно перебір", "У статі фотошопний стояк від такої картини", "Яка шикарна бугриста підлога", - відгукнулися користувачі Мережі, висміюючи ситуацію.

Раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Лобода
Лобода

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу нове фото, на якому позує не одна. На фотографії Лобода з'явилася в компанії відомого російського коміка і співака Олександра Ревви.

Також повідомлялося, що 22 березня 2019 року в столичному Палаці Спорту відбудеться церемонія нагородження музичної премії YUNA 2019.

Організатори премії вже готуються до масштабного дійства і вже оголосили всі премії і номінантів на отримання нагороди.