Німецька супермодель Хайді Клум повідомила у своєму профілі в Instagram дуже радісну новину. Передає Clutch.

Всесвітньовідома модель виходить заміж за хлопця, який молодший за неї на 16 років. Гітарист групи "Tokio Hotel" Том Каулітц зробив їй пропозицію і вона сказала "Так".

У своєму блозі Хайді показала щасливі фото і продемонструвала каблучку зі значним діамантом. Це вже не перший шлюб 45-річної супермоделі: до цього вона була заміжня з парикхмахером Ріком Попіно і співаком Сілом. Від другого у Клум четверо дітей: Хелен Бошовен Семюель (нар. 5 травня 2004), Генрі Гюнтер Адемола Дашту Семюель (нар. 12 вересня 2005), Йохан Райлі Федір Тайво Семюель (нар. 22 листопада 2006) і Лу Сулола Семюель (нар. 9 жовтня 2009).

Хайді і Том зустрічаються менше року, але часто радують шанувальників спільними фото. Приміром, вони разом зустрічали Хелловін в костюмах Шрека і Фіона, а в листопаді цього року вирушили у теплі краї. До речі, четверо діти Хайді були з ними.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома німецька модель Хайді Клум впала на сцені. Про це вона розповіла сама в своєму профілі в соціальній мережі Instagram.

Хайді Клум вже кілька років є суддею популярного закордонного шоу America’s Got Talent і часто на своїй сторінці в Instagram ділиться фотографіями з проекту.

Не так давно Хайді опублікувала в Мережі відео зі своїм виступом з конкурсантом на сцені шоу. Розкішна сукня, високі підбори, шикарна укладка і мейк-ап – зірка виглядала дуже ефектно.

Але в момент, коли партнер сильно закрутив модель, вона не змогла втриматися на ногах і впала прямо на сцені. Однак, Хайді не розгубилася, швидко піднялася і продовжила виступ як ні в чому не бувало. Після нього модель навіть поділилася цим роликом з шанувальниками.

Нагадаємо, бездоганна Хайді Клум розкрила секрет ідеального тіла.

Раніше Знай.ua повідомляв, Хайді Клум блиснула стрункими ніжками у відвертому боді.

Також Знай.ua писав, що голу Хайді Клум застукали з новим бойфрендом в цікавому місці.