Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним образом до Нового року, вбравшись у коротеньку срібну сукню у великих стразах. Артистка буквально засяяла на тлі диско-куль і нагадала шанувальникам, що до нового року залишилося всього лише п'ять днів.

"До Нового року залишилось 5 днів! 💎", - лаконічно підписала кадр Лорак. Не всім фоловерам припала за душі довжина сукні: "Занадто коротке плаття", "Дуже коротке плаття......", "Ось молодець яка все б/у пластику, скільки довелося CD дисків перерізати...)", "Все шикарно! Але з одягом постійно щось не так!
Що за дискокуля з 90-х?".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.