Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на шоу "Прямий Ефір" з Андрієм Малаховим і дала перше інтерв'ю після суду про молодшу доньку Моніку, яку колишній чоловік Максим Чернявський намагається відсудити, позбавивши артистку батьківських прав. Так, Анна розповіла, що їй довелося звернутися до зарубіжних адвокатів і платити їм по 50 тисяч доларів, а тепер вона не може виставляти спільні знімки з донькою і привозити її в Росію із США.

"Не дивлячись на все, що відбувалося в моєму житті, для мене було дуже важливо, щоб передача #Прямойэфир у @malakhov007вийшла хорошою і доброю. Щоб вона давала надію тим, хто опинився у складній ситуації.
Андрій і вся його команда мене в цьому підтримали 🙏🏼 ! Коли мені було дуже не просто, коли я стояла на краю і більше не було сил боротися, жінка , приставлена до мене наглядачем, сказала: “It’s just another bump in the road”. Це можна перевести приблизно як - «Це всього лише ще одна купина на дорозі».
Треба не боятися, не мовчати, сконцентруватися на головному і завжди відповідати добром і думати виключно про дітей, тому що немає нікого важливіше ❤️", - поділилася емоціями Седокова.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.