Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на яких позує не одна.

На знімках, які з'явилися в профілі Ані Лорак, вона позує в компанії своєї дочки Софії. Судячи з підпису до фотографії, артистка водила дочку на прем'єру мультфільму "Аленький цветочек", в якому співачка озвучила персонажа "Настусі". Для виходу в люди Лорак одягла чорні шкіряні скіні і білий светр незвичайного фасону. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

Ані Лорак тримає Софію за руку, вони позують на тлі фотозони з назвою мультика і спонсорів. Дівчинка одягнена схоже на маму – білий верх, чорний низ. На ній чорні черевики, а ось колготки і миле платтячко світлі. Волосся дівчинки заплетене в дві косички з білими бантиками. Обидві дивляться в камеру.

У підписі до фотографії Ані Лорак написала: "Вітаю @tatiana_navka і всю велику команду професіоналів з прем'єрою "Аленький цветочек" @navka_show. Мені було дуже приємно стати частиною казки і озвучити роль Настусі. Вірте в казку! І пам'ятайте, зірко одне лише серце!".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Кого на знімку не вистачає, так це Мурата Налчаджіолу – чоловіка Лорак і батька її дочки У пресі з'явилася інформація про те, що зірка після зради чоловіка подала на розлучення. Проте, ні артистка, ні її чоловік можливий розрив стосунків не коментують. А Лорак все частіше викладає фотографії з дочкою, на яких немає Мурата. Як вже повідомлялося, восени в мережу злили відео, на якому зображена зрада Налчаджіолу з київською моделлю. Після цього заговорили про розлучення пари.

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".