Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим рекламним роликом, в якому зіграла роль сексуального бармена. Так, артистка приготувала коктейль до новорічного столу, не забувши при цьому засвітити величезні груди.

"Новий рік вже зовсім близько, я вирішила приміряти нову роль – бармена! І вирішила почати з чогось легкого і приємного. Коктейль називається Ginger Delight. Повірте, з цим коктейлем ви станете головним барменом новорічної тусовки 😉
Лимонад – 150 мл
Сироп імбир – 10 мл
Сік лимона – 10 мл
Горілка – 50 мл
Персиковий лікер – 20 мл
Для краси додайте лід, імбир і м'яту
Імбир – 3 г
М'ята – 1 р", - поділилася Седокова. Фолловери не могли пройти повз: "Добре вийшла роль)))", "О боже , ця усмішка 😍", "НАРЕШТІ ВИЙШЛА РЕКЛАМА НА ЯКУ ПРИЄМНО ДИВИТИСЯ!!!😂😂😂😂", "Класна,гарна ,принадна !!! Анна,Ви велика розумниця і трудяга ! З Вас треба брати приклад багатьом жінкам !!!".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.