Популярний український співак та улюбленець мільйонів жінок Олег Винник поділився секретом створення хіта "Вовчиця".

Олег Винник
Олег Винник

Проце він розповів у інтерв'ю для одного з українських видань.

Олег зізнався, що спочатку хотів написати композицію в етнічному стилі.

"Я уявляв собі казковий мультяшний сюжет: голодну вовчицю, яка дивиться на місяць і думає, що це "паляниця", що вона ось-ось впаде до її ніг, і вовчиця нагодує свою сім'ю. Хотілося з одного боку показати наївне творіння, а з іншого - захований глибокий біль", - пояснив Винник.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Олег Винник
Олег Винник

Однак, пізніше виконавець вирішив трохи переробити пісню і зробив більш форматний варіант тексту.

"Уже пізніше був приголомшений, коли зрозумів, що пісня в якійсь мірі стала пророчою і сенс її здався мені реалістичним, навіть фатальним. Моя "Вовчиця" написана в 2011 році, за три роки до важких подій в Україні", - розповів співак.

Нагадаємо, популярний український співак Олег Винник поділився своїми неймовірними новорічними історіями.

Олег Винник
Олег Винник

Одного разу співакові довелося героїчно рятувати кохану, в яку полетіла ракета. Про це він розповів для сайту "Сегодня".

"У мене була казусна історія під Новий рік і навіть не одна! Одного разу застряг в ліфті, прямо як у фільмах показують: буквально без п'яти дванадцять двері відчинилися, і я встиг зустріти Новий рік за святковим столом. Ще був випадок, коли ми запускали феєрверк, а піротехнічна ракета впала і полетіла в спину моєї дівчини. Усі навколо розгубилися, думали, вибухне. А я, як супергерой, накрив цю ракету кашеміровим пальто і шарфом. Шарф звичайно прогорів, але ніхто не постраждав", - похвалився співак.

Як повідомляв раніше Знай.ua, популярний співак та серцеїд Олег Винник розповів секрет свого підтягнутого тіла і поділився своєю системою тренувань.

Також Знай.ua писав про те, що нове гумористичне шоу від Студії "Квартал 95" зробило пародію на пісню "Ти в курсі" Олега Винника.