Молоді батьки Влад Топалов і Регіна Тодоренко потрапили під приціл камер папараці. Може це і на краще, тепер фанати можуть сміливо порадіти за своїх улюбленців.

Журналістам вдалося сфотографувати першу прогулянку Регіни Тодоренко і Влада Топалова з сином. Кадри хоч і сумнівної якості, але дуже милі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На фото видно, як Регіна Тодоренко і Влад Топалов з коляскою гуляють по території одного із заміських селищ в Московській області. Під час прогулянки з сином зірки не приховували ніжних почуттів один до одного — зоряна пара обговорювала щось, сміялася й посміхалася.

Варто нагадати, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Так, артисти показали, як відзначили Новий рік привітали фанатів, написавши їм масу побажань.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала зворушливе привітання з новим роком, але не обійшлося без казусу.

Так, на сторінці телезірки з'явилося миле, але рекламне фото, у підпису до якого вона написала привітання, але тільки дівчатам. Справа в тому, що Регіна рекламує колготки, тому й адресувала своє звернення до дівчат. Але чоловікам-підписникам це не дуже сподобалося. На фотографії Тодоренко позує на засніженій вулиці, куди вона вийшла без верхнього одягу.

Нагадаємо, Тодоренко зворушливо зізналася в коханні найближчій людині.

Як повідомляв Знай.uа Тодоренко показала себе без макіяжу в домашньому відео: "Виглядаю жахливо".

Знай.uа писав, наречена Тіматі затьмарила мережу спокусливим нарядом: ніби з іншої планети.