Фанати відомого українського коміка Євгена Кошового опублікували досить тепле фото свого улюбленця разом з його дружиною і доньками. Комік постав перед шанувальниками в стильному образі і навіть не забув про святковий аксесуар у вигляді метелика.

Про це активно пишуть українські ЗМІ.

Так, доньки коміка Серафима і Варвара постали в милих елегантних сукнях, сидячи на руках у батьків. А ось дружина коміка вразила своєю жіночністю. Проте найбільше дивує сам шоумен. Варто зазначити, що класичний чорний костюм робить Жеку вельми солідним чоловіком.

Варто погодитися, що для гідного вигляду на фоні рідних іноді потрібно змінювати звичний зручний наряд на більш урочистий. Хоча, можливо на рішення свого улюбленого вплинула турботлива дружина Ксенія.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто нагадати, що останні події 2018 року в країні стали сюжетом для нового реп-батлу коміка Євгена Кошового. Він в черговий раз виклав своє бачення останніх подій, традиційно, піснею. Відео доступно на каналі відеохостингу Youtube ЧистоNews 2018.

"Таке відбувається, що брови дибки стають", - проанонсував Кошовий свою творчість.

На цей раз Кошовому підспівують Порошенко, Гройсман, Кличко. Шоумен згадав про несподіване звільнення Романа Насирова, придбані автомобілі для президента Петра Порошенка і головну ялинку Києва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що серед учасників "Кварталу 95" далеко не всі актори – уродженці Кривого Рогу. Наприклад, той же Євген Кошовий був прописаний на території Луганщини, яку зараз окуповано. Як ставляться до війни, росіян та ситуації в Україні, пояснив нещодавно засновник шоу Володимир Зеленський.

Нагадаємо, ще одна зірка 95 кварталу мітить на пост президента: Зеленський, посунься.

Як повідомляв Знай.uа зірку "Кварталу" дримбанули на всю країну: добре вміє зображати бовдура.

Знай.uа писав, Ольга Сумська прибилася до Кварталу 95: фото.