Українська співачка Настя Каменських, яка зараз робить успішну кар'єру в Латинській Америці і входить зі своїми хітами в передові світові чарти, втомилася від виступів і пішла у відпустку. Відпустку співачка вирішила провести у теплих краях, правда, не розповіла, де саме. Початок лінивих днів Каменських супроводила дражливою фотографією в Мережі, де в сексуальному купальнику сидить біля басейну, спиною до камери. Таким чином, Настя демонструє ідеальну фігуру і своє головне достоїнство – попу, яка, на думку фанатів, навіть краще, ніж у Кім. Пружні сідниці артистки відмінно підкреслює цільний чорний купальник з трусиками-стрингами. Безумовно, Каменських зовсім нема чого соромитись. Адже якщо природа нагородила значними тилами, а спортзал довів картину до досконалості, то можна і в Мережі повихвалятися.

Раніше Настя Каменських зачарувала фанатів жіночним чином: просто милуйтеся.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в незвичайний оксамитовій сукні темно-вишневого кольору. Артистка позує в спокусливій позі, присівши на піаніно і склавши руки на животі. Сукня Насті витончено підкреслює її оголює груди і довгі стрункі ноги. Волосся Каменських розпущені і красиво укладені, а на її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою. У вухах зірки довгі сережки, які стосуються ключиць. Настя млосно дивиться в камеру.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У підписі до фотографії знаменитість на двох мовах – російською й англійською – привітала шанувальників зі святами. "Друзі, всіх з Новим 2019 роком. Не переставайте мріяти і нехай кожна ваша мрія збудеться! Даруйте один одному радість, любов, посмішки і тепло. Не бійтеся змін – нехай вони послужать джерелом натхнення для творчості і неймовірного успіху в цьому році. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому і сміливо ідіть вперед – назустріч самому прекрасного майбутнього. Ваша NK", - написала Каменських.

Напомним, Настя Каменських здивувала шанувальників новим чином.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.