Відомий український шоумен та ведучий телешоу "Орел і решка" Коля Серга заявив, що він належить до меншин з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Про це він розповів у тизері нового випуску програми на сторінці "Орла і решки" в соціальній мережі Instagram. Це відео також розміщене на особистій сторінці ведучого.

"Чого приховувати… Я гей", - сказав Серга.

Щоправда, відразу після цих слів Коля Серга голосно розсміявся. Ймовірно, шоумен просто пожартував. Шанувальники шоу також зробили такий висновок. Хоча були й такі, що повірили словам Серги.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Що, правда гей, як то сміючись сказав", "Що, я не розчула, гей? Щооо?", "А ніхто і не сумнівався", "Навіщо ти це сказав!? Фу! Тепер не приємно на тебе дивитися, розчарував! Скажіть що це не правда!", "Мій ор вище гір – Коля, блін, палить", "Я вважаю, що це нормально, краще бути самим собою, ніж з фальшю посміхатися", "Так, Коля - ми були про тебе кращої думки. А ти міг би бути гарним батьком, чоловіком і побудувати будинок і посадити дерево", - обговорюють заяву користувачі.

Нагадаємо, що на сторінці тревел-шоу "Орел і решка" в Instagram телеведучі Настя Івлєєва та Овсій Ковальов оголосили про закриття проекту. Сезон "Перезавантаження" розпочався у 2017 році. Варто відзначити, що шанувальники сприйняли цю новину з великим обуренням.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відомий російський блогер і телеведучий Антон Птушкін заявив, що більше не буде працювати в проекті "Орел і Решка".

Раніше портал "Знай.uа писав, що глядачі зможуть споглядати випуск легендарного шоу "Орел і решка. Морський сезон - 2". Компанію екс-фабриканту Колі Сергі складе нова ведуча. Нею стане Коліна колега по цеху - співачка Аліна Астровська.