Популярний український виконавець Олег Винник може запаморочити голову практично будь-якій жінці.

Однак артист виступає за нормальну любов до кумира, адже він знає, що фанатки часто здатні на божевільні, а часом і небезпечні витівки. У своєму недавньому інтерв'ю Олег розповів, які ж неймовірні, а в даному випадку, екстремальні вчинки заради нього здійснювали "молоді вовчиці". І вони іноді не знають меж у своїй любові до кумира.

"Колись одна дівчина зробила собі шрамування на руці, вибила напис "OLEGG" від ліктя до кисті. І я бачив його ще зовсім свіжим. Але відразу сказав, що проти таких речей", – розповів Олег Винник.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До речі, існує багато способів "модифікації" свого тіла, одним з найбільш екстремальних вважають шрамування.

Нагадаємо, Винник показав, на що вовчиці готові заради нього: не повторюйте вдома. Дуже часто нездорова прихильність доводить "вовчиць" до страшних вчинків.

Як повідомляв "Знай.ua", Потап довів Винника до екстазу всього однією фразою: це було незабутньо.

Український співак Олег Винник любить бути в центрі уваги, проте може самоіронічно пожартувати над цим.

Минулий рік для українського співака Олега Винника став неймовірно проривним. Двічі артист зібрав аншлаги в столичному Палаці Спорту, виграв статуетку премії M1 Music Awards 2018 в номінації "Співак року". Крім того, зі своєю підопічною у вокальному шоу Х-Фактор дійшов до фіналу конкурсу. І коли на початку року багато хто ще сумнівалися в якості його творчості, то останнім часом після колаборації з Потапом і турі містами України, мало хто думає, що Винник не професіонал.