Стало відомо, чому культова співачка Адель вирішила піти зі сцени. Передає Clutch.

Зовсім недавно відома співачка Адель оголосила, що більше не буде давати концертів. Журналісти з'ясували, що вона подала заяву на добровільне закриття свого музичного бізнесу.

Поки що артистка ніяк не коментує свій відхід зі сцени, однак раніше у інтерв'ю вона вже говорила про те, що хоче більше часу присвятити родині і народити другу дитину.

"Я беру перерву і просто збираюся деякий час бути мамою. Я цього з нетерпінням чекаю. Можливо, я більше ніколи не побачу вас на своїх концертах, хто знає, але цей момент я буду пам'ятати все життя", - обіцяла Адель.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в неділя, 6 січня, в Лос-Анджелесі відбулася головна культурна подія року для Америки - 76-я церемонія нагородження премії "Золотий глобус".

Зіркою премії, яка отримала нагороду за найкращу пісню до фільму "Зірка народилася", і червоної доріжки стала Леді Гага.

Яскравий вихід співачки неможливо забути - пишна сукня з довгим шлейфом ніжно-волошкового кольору перетворила її на казкову принцесу.

Сукні від бренду Valentino Леді Гага доповнила по-королівськи розкішним кольє з діамантів від Tiffany & Co і сережками того ж бренду. Родзинкою образу стало волосся виконавиці, пофарбоване під колір сукні, яке співачка зібрала у високу зачіску. У цьому казковому образі, епатажна Леді Гага стала схожою на тендітну і романтичну диснеївську принцесу. ЗМІ відразу ж охрестили її образ одним з найкращих на червоній доріжці "Золотого глобуса" цього року.

Нагадаємо, 6 січня в Лос-Анджелесі проходила 76-а церемонія нагородження Golden Globe за заслуги в галузі кіно і телебачення.

Як повідомляв раніше Знай.ua, днями в Лос-Анжелесі відбулася 76-а церемонія вручення кінопремії "Золотий Глобус", яка щороку збирає мільйони глядачів біля екранів.

Також Знай.ua писав про те, що касова стрічка про лідера легендарної групи Quееn Фредді Мерк'юрі отримала головну нагороду "Золотого глобуса" і стала найкращим драматичним фільмом року.