Популярна українська співачка Ані Лорак, яка останнім часом живе і активно працює в Росії, опублікувала відео зі свого виступу на пропагандистському "Першому каналі". Ролик з'явився на сторінці в Instagram артистки.

"А які виступи запам'яталися вам у новорічну ніч?" - запитала Лорак у своїх передплатників.

Судячи з хештегів, на російському каналі Лорак виступала на Різдво. Після цього вона вирушила на відпочинок у Маямі, звідки ділиться з підписниками яскравими фото.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Плаття сидить шикарно", "Розріз на платті зробіть ще вище, а то мало що видно", "Богиня", "Пісня лірична, навіщо балет, танці?", "Дуже красива. Голос чудовий", "Більше подобається років 3-4 тому, ось там ви природні, рухи кращі і косметики менше", "Яка фігура і яке плаття", "Можливо не до місця, але все ж скажу: чим глибший розріз, тим довговічніше враження!", "Маша Распутіна в молодості", "Чому трусиків не видно" - пишуть у коментарях під відео.

Раніше повідомлялося, що після розставання з Ані Лорак її чоловік Мурат Налчаджіоглу продовжує бачитися з дочкою. Щоб побачити Софію, він приїхав у США, де вона зараз знаходиться. Дівчинка відпочиває разом з матір'ю в Майямі.

Співачка постійно тримає в курсі своїх пересуваннях своїх підписників у соцмережах. На думку фоловерів, подружжя і зараз відпочиває разом, просто не "світиться".

Кожен з них викладає свої фото в інтернет. Ані Лорак більше про те, як вона проводить час зі своїми друзями. Її прихильники зазначають, що вона шикарно виглядає в коротких пляжних костюмах.

Мурат на своїх сторінках публікує фото виключно з дочкою. Вони разом ходять на прогулянки і роблять покупки.

Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу
Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу

Нагадаємо, невірний чоловік Ані Лорак примчав відбивати її у Лазарєва.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лазарєв змусив чоловіка Лорак бігти з країни: готується відвойовувати.

Також Знай.ua писав, колишня солістка "ВІА Гри" гаряче відсвяткувала Новий рік і підпалила себе.