Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила напоказ довгі ноги, залишившись тільки в светрі. Артистка просто обожнює хокей, тому вирішила запросити шанувальників на Тиждень Зірок Хокею 2019 в Республіці Татарстан.

"Хокей - гра сильних і сміливих ! І зухвалих ;)) Тому не бачу приводу не прилетіти, приїхати або просто прийти на
Тиждень Зірок Хокею 2019 в Республіці Татарстан", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні захоплювалися Анною: "Яка ви красива 😍💞", "Які гарні й стрункі ноги)) ❤️❤️😍😮🔥", "Кожен раз дивлюся на тебе і пускаю слину😂😂😂❤️❤️❤️🔥🔥🔥", "
🔥🔥🔥Тигриця".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Інші ж звернули увагу на тінь: "Тінь від ніг... з іншої, мабуть, фотографії...😂😂😂", "", "Тінь забула відфотошопити😜🔥😂👍", "Мені здається не досить добре відпрацьовано питання вибору ніг для фото😏😏😏".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.