Відомий шоумен та кандидат у президенти України Володимир Зеленський поділився подробицями про особисте життя та найближчих друзів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це пише портал Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що Володимир Зеленський розповів про втрату друзів в РФ – він визнав той факт, що російські колеги просто перестали з ним спілкуватися.

“Більшість російських колег перестали з нами спілкуватися – вони самі прийняли це рішення. У Юрмалі я нікого не зустрічаю – схоже, вони обходять нас стороною, побоюючись нашої проукраїнської позиції”, – сказав він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Однак при цьому Володимир Зеленський все ж додав, що привітається у відповідь, якщо хтось із "втрачених" товаришів протягне йому руку:

“Але якщо підійде, то є ж якийсь рівень інтелігентності: якщо з тобою вітаються – треба вітатися, якщо подають руку – подавати у відповідь. Перш за все, до людей треба ставитися, як до людей. І в складних випадках просто не переходити на політичні аспекти в бесіді. Є різні точки зору, на жаль, ми не завжди вміємо поважати позиції один одного“, – резюмував артист.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Нагадаємо, шоумен і комік, а нині кандидат у президенти України Володимир Зеленський, який нещодавно зареєстрував свою партію "Слуга народу", вирішив залучити виборців за допомогою відомої ідеї, якою вже скористалися в 20 країнах світу.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський через соціальні мережі залучає громадян, щоб створити передвиборну програму. За словами політичного експерта Вікторії Підгірної, "метод Зеленського" є сучасним демократичним інструментом, пише Politeka.net.

Як повідомляв раніше Знай.ua, передвиборний галас розділив українців на два табори.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Так, одні критикують відомого гумориста Володимира Зеленського за крок, який змусив народ написати йому передвиборчу програму, а інші - досить активно підтримують ініціативу.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти Володимир Зеленський, який нещодавно зареєстрував свою партію "Слуга Народу", не припиняє цей самий народ смішити до сліз.