Відома українська співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, не втомлюється радувати шанувальників відвертими фотографіями оголеного тіла. Цього разу співачка поділилася знімками з відпочинку, на яких демонструє всі свої принади в сексапільному купальнику.

Відповідні кадри Каменських опублікувала в Instagram-Stories.

Артистка продемонструвала соковиту фігуру - "засвітила" попою і грудьми в золотисто-білому купальнику.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських Потап і в черговий раз підігріли чутки про те, що вони пара. Про це передає Clutch. Репер і співачка виклали у соцмережі фото з відпочинку. Незважаючи на те, що вони намагалися приховати спільне знаходження в одному басейні, шанувальники швидко все дізналися.

Кілька днів тому в Instagram Насті з'явилося фото, на якому вона позує у відвертому чорному купальнику.

А на Різдво, 7 січня, Потап виклав фото з того ж самого басейну. Лідер групи MOZGI ніжиться під сонцем і попиває коктейль. Фотографом виступила, судячи з усього, сама Настя. Шанувальників, які давно вже запідозрили артистів в романі, дуже схвилювали такі фото.

"Клас, у Насті фото біля цього ж басейну", "Разом з Настею відпочивають. Навіщо приховувати стосунки, коли і так всі навколо знають", "Вони що разом?" пишуть в коментарях передплатники.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Настя Каменських після розриву творчого дуету з Потапом буквально засипає соціальні мережі відвертими фото.

Останні знімки в Instagram, де вона зображена в рожевому купальнику на пляжі і відкрито демонструє всі принади. Фанати оцінили фігуру Каменських.

Раніше Знай.uа повідомляв, попа Каменських знову викликала ажіотаж у мережі.
Також Знай.uа писав, Настя Каменських зачарувала фанатів жіночним чином, просто милуйтеся.