Американська модель Хайді Клум часто виявляється в центрі уваги як користувачів інтернету, так і ЗМІ.

Однак, не всі її витівки є позитивними. Наприклад, Антоніо Бандерас обрушив шквал критики на закохану модель.

Хайді Клум і Том Каулітц
Хайді Клум і Том Каулітц

Наголошується, що в кінці 2018 року 45-річна Клум вчинила заручення з 29-річним музикантом Томом Каулитцем. Пара не приховувала своїх відносин навіть на публічних виходах. Хайді з Томом часто обіймаються на публіці, цілуються і жартують.

Такій поведінці раді її шанувальники, які очікують появи пари на червоній доріжці. Але колеги Клум в шоу-бізнесі таку ніжність не оцінили.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Антоніо Бандерас
Антоніо Бандерас

Як передає WHO Magazine, голлівудський актор Антоніо Бандерас обрушився зі шквалом критики на актрису і її коханого. Антоніо уникав пари через її надмірну романтичність на церемонії "Золотий глобус 2019". Антоніо Бандерас порівняв поведінку зірок з еротичним шоу – піп-шоу.

На таку критику Хайді Клум поки ніяк не реагувала. Вона продовжує публікувати кумедні і романтичні кадри по той бік "Золотого глобуса" у своїх соцмережах.

Нагадаємо, Хайді Клум зібралася під вінець із забутим кумиром підлітків: 16 років різниці і 4 дітей

Німецька супермодель Хайді Клум повідомила у своєму профілі в Instagram дуже радісну новину. Передає Clutch.

Всесвітньовідома модель виходить заміж за хлопця, який молодше за неї на 16 років. Гітарист групи "Tokio Hotel" Том Каулітц зробив їй пропозицію і вона сказала "Так".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" "Седая" Леді Гага стала обличчям Золотого глобуса: справжня принцеса

У неділю, 6 січня, в Лос-Анджелесі відбулася головна культурна подія року для Америки - 76-я церемонія нагородження премії "Золотий глобус".

Зіркою премії, яка отримала нагороду за кращу пісню до фільму "Зірка народилася", і червоної доріжки стала Леді Гага.

Яскравий вихід співачки неможливо забути - пишна сукня з довгим шлейфом ніжно-волошкового кольору перетворила її в казкову принцесу.

Також Знай.ua" писав про те, що Санта-Клауси і Міккі-Мауси: красуня Хайді Клум побешкетувала з молодим бойфрендом перед весіллям