Популярна українська співачка Настя Каменських розкрила свої головні секрети стрункості. Про це передає Clutch.

Секрети стрункості від Насті Каменських:

У тебе обов'язково повинні бути два прийоми вуглеводів на день. На обід краще за все їсти відварну курку. Це недороге м'ясо, яке добре засвоюється організмом.

Треба вживати багато клітковини, особливо листя салату, руколи, селеру. Можна, приміром, нарізати легкий салат з помідорів і огірків - недорого, швидко і смачно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Найголовніший секрет – п'ятиразове харчування. Якщо часто давати організму підживлення можна постійно відчувати себе ситою.

Молочний сир – це шикарний продукт, який краще за все їсти за пару годин до сну. Організм витрачає на його переробку багато часу, тому вранці ти прокинешся без моторошного відчуття голоду. При цьому організм працює, відповідно, втрачав калорії.

Також якщо вам дуже хочеться солодкого краще за все з'їсти чізкейк. Тому що якщо вже грішити з шкідливими продуктами, то краще з чізкейком.

Секрет розвантажувального дня від NK

Це потрібно робити один раз на тиждень, бажано, коли ти відпочиваєш. Взяти 6 яєць і 3 грейпфрута. Встаєш о 7-8 ранку, з'їдаєш два варених білка, а через 2 години – грейпфрут. Потім знову через дві години їж два білка і знову грейпфрут, і знову два білка і грейпфрут. І звичайно, багато води. Каву або чай пити не можна. Результати просто вражаючі. Ось спробуй, і ти не пошкодуєш.

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських відправилася на відпочинок в сонячну Мексику разом з репером Потапом, яким давненько приписують роман і шлюб. Так, артистка виставляє масу фото в купальниках, проте останнє пікантне відео дало фанатам привід для критики.

Раніше Знай.ua повідомляв, Настя Каменських і Потап у черговий раз підігріли чутки про те, що вони пара. Репер і співачка виклали у соцмережі фото з відпочинку.

Також Знай.ua писав, Настя Каменських зачарувала фанатів жіночним образом, просто милуйтеся.