Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото, на якому позує майже голою.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Анастасії Решетової, вона позує в роздільному білому купальнику-бікіні, стоячи на пляжі. Модель не дивиться в камеру і сфотографована вона не в повний зріст. Дівчина як би прикриває живіт руками і випинає груди. Її волосся вологе і зачесане назад, на обличчі немає макіяжу, але є величезні рожеві окуляри.

У підписі до фотографії Анастасія Решетова написала: "Все, що потрібно на цей момент – сонце, папайя і серф". Фото моделі викликало шквал коментарів та обговорень в мережі. Шанувальникам здалося, що Настя вагітна і намагається це приховати, хоча і фотографується в купальнику. Інші ж упевнені, що вона не вагітна і у неї чудова фігура.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ідеальна", "Що з трусиками?", "Реально вагітна, животик зверху прямо, з-під грудей, а в широчінь ні. Пацан повинен бути", "Шикарна фігура", "Стала б так сильно напиватися, аж ноги не тримали, раз вагітна?", "Де живіт? Ребра та прес видно", "Вибачте за питання, який розмір грудей у вас?", "Навіщо так збільшувати груди?", "Силіконова долина", "Тут вагітність побачить тільки людина, яка ніколи не була вагітною", "Що за життя, не зітхнеш не пукнеш. Тільки розслабиш живіт, вже говорять вагітна", "Сто відсотків в цей раз вагітна", "Яка красуня", "Господи, якщо б вона була вагітна, то про який серф могла б йти мова?", - пишуть в коментарях до фото Решетової.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала ідеальні форми Решетової у своєму шоу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.