Популярна російська виконавиця, лідерка російського гурту "Ночные снайперы" Діана Арбеніна потрапила до лікарні з серцевим нападом, який врешті тривав цілих 16 годин.

Арбеніна відчула себе недобре у четвер, 17-го січня у Франції, повідомляє "ТАСС".

Повідомляється, що зараз стан співачки стабілізувався. Медики продовжують спостерігати за здоров'ям артистки, проте її життю нічого не загрожує.

Піарниця Арбеніної Марія Кохель розповіла, що лікарям досі не вдається зняти біль повністю.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Крім того, жінка зауважила, що група поки не скасовує заплановані виступи, найближчий з яких має відбутися 24-го січня.

"Діана бадьориться, заспокоює шанувальників і збирається скоро повернутися до ладу". розповіла прес-секретар

Нагадаємо, що скандально відома російський співачка, солістка рок-гурту "Нічні снайпери" Діана Арбеніна виступила у так званій донецькій "народній республіці" і поплатилася за це. Мало того, що їй заборонено в'їзд на територію України, так тепер проблеми почалися й у рідній Росії. Після того, як під час виступу артистка вибачилася за "колег по цеху", які не приїхали підтримати мешканців Донбасу, її концерти пачками почали скасовувати на батьківщині.

В інтерв'ю YouTube-проекту "А поговорити?.." Арбеніна підкреслила, що досі не розуміє, за що СБУ внесла її у чорний список.

"30 або 50 концертів скасувалися. Непогано, правда? Мене кинули в якусь дивну машину. Хоча я не вибачалася за Росію перед Україною. Це марення сивої кобили. Я сказала, що співчуваю людям (на Донбасі - ред.), тому що вони опинилися у страшному для України часі", - заявила Арбеніна.

Нагадаємо російська співачка Лоліта Мілявська, якій СБУ заборонила відвідувати Україну, записала аудіопривітання для пасажирів аеропорту Сімферополя.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", відомий продюсер розповів про ставлення російських зірок до українців.

Також портал "Знай.uа" писав про те, які артисти їздили на гастролі до Криму: шокуючий список.