Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

В цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала фото в спокусливому образі. На знімку вона позує на вулиці в пляжному вбранні, яке складається з коротеньких джинсових шортиків і ліфчика від купальника з леопардовим принтом. Таким чином шанувальники можуть роздивитися величезний бюст співачки. Її волосся зібране в хитромудру зачіску з двома пучками, а на очах у неї темні окуляри. У підписі до фотографії Анна Сєдокова заговорила про красу і впевненості в собі.

"Я хочу сказати вам щось дуже важливе зараз. Кожен день я отримую багато листів в DM з проханням про допомогу, підтримку, розповісти, як бути впевненою в собі і такою красивою. Красивою. Я, як і ви всі, в цей курортний час, дивилася на цих жінок з ідеальними тілами, ідеальною шкірою, усмішками на пляжах. Я дивилася і думала, ну як же їм це вдається! Боже, які вони красиві. Потім дивилася на свої фото і думала – ну ось. В кожному і кожній з нас є 1000000 сумнівів, навіть у найкрасивішиз чи у найвпевненіших в собі. Найщасливіші люди в Instagram можуть бути вкрай нещасливі у житті, а ідеальна шкіра всього лише відмінна програма в телефоні, а може і навпаки. Все у них о...нно тому що вони щодня працюють над цим! Все залежить від нашої внутрішньої впевненості в собі, з простої віри в себе, фундаментом, для якої є освіта і робота над своїм тілом! І кожен раз, коли я думаю – «яка ж вона красива, не те що я», я розумію, що це сигнал взяти себе за шкірку і притягти у зал чи до косметолога, або навіть до психолога. Загалом, всі ми люди однакові, просто хтось краще обробляє фото, а хто-гірше", - написала артистка, а шанувальники почали активно обговорювати її публікацію.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".