Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила оригінальним способом в своєму стилі привітати шанувальників з Водохрещем. Для цього, як і годиться, Волочкова влаштувала занурення в ополонку, точніше в свою улюблену крижану купіль. На сторінці балерини з'явилося два відео, на яких вона розбиває лід в купелі, стоячи на морозі в бікіні. У підписі до відео Волочкова написала: "Пірнаю під кригу в Водохресну ніч. І зовсім не мерзну. Всіх з Хрещенням! А зігріє мене гарячий поцілунок коханого. Він сам дуже замерз, знімаючи це відео", - написала артистка.

Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно її обговорювати. Багато зробили Волочковій зауваження, що вона не перехрестилась перед зануренням у воду, до того ж, на думку фанатів, купальник не підходить для такого таїнства.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Хрещення Господнє – це таїнство хрещення! А не показ напівголого тіла. Це треба робити жінці в сорочці! Ви не на пляжі! Фу!", "Видно ж, що холодно, постійно труситься як миша, ти тільки п'яна туди лізеш, показати мовляв дивіться яка я, і це навіть не загартовування, а просто твої дешеві п'яні понти", "Анастасія, ну, Ви ж православна, треба в спеціальній сорочці занурюватися, а не в бікіні", "Годувальницю не застуди", "А чому ви не перехрестились, коли занурювалися?", "Може тебе після Хрещення попустить. Огидніше баби я не бачила в житті!", - пишуть в коментарях до відео.

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.