Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сэдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

В цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала фото в спокусливому образі. На знімку вона позує на вулиці спиною до камери. Артистка одягнена в сексуальний чорний купальник в білі горошки. Вона сидить у спокусливій позі, вигнувши величезну попу, яка буквально зажувала низ купальника. Анна витягла руки вгору, насолоджуючись сонячним промінням і природою. Її волосся зібране у хвіст і перев'язане косинкою.

У підписі до фотографії співачка жартома написала: "А хейтери скажуть фотошоп, а я скажу – «І вам доброго ранку»". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Аджмані, що в Об'єднаних Арабських Еміратах. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки. Фанати засипають Сєдокову компліментами в коментарях, але деякі все ж радять зірці бути скромнішими, адже вона багатодітна мати.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Нормальна попа хорошої співачки! І нічого зайвого", "Красуня", "При такій талії нехай ще більша буде", "Оце дупа", "Блиск просто! Навіть хейтери скажуть!", "Аннушка кричить про відсутність сексу в житті. Хлопці, ну зробіть що-небудь!", "Є за що вхопитися", "Синові буде, що дивитися", "Відмінний горіх", "Кльові булки", "Краса яка, вам теж доброго ранку", "Це не фотошоп, а фотожоп, мила, ти супер", "Та годі вже попу постити! Чи більше нічим виділитися?", "А обличчя без макіяжу, слабо викласти?", - пишуть в коментарях до фото Сєдокової.

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".