Скандальна російська телеведуча, актриса і світська левиця Анастасія Волочкова святкує свій день народження. У неділю, 20 січня їй виповнилося 43 роки.

Волочкова – знана фігура в російському шоу-бізнесі, а також відома на всьому пострадянському просторі. В даний час Анастасія володіє досить скандальним іміджем, і асоціюється у публіки з епатажними витівками та своїми "фірмовими" шпагатами. Чудова нагода пригадати найвульгарніші шпагати, якими "радувала" публіку балерина протягом 2018 року.

Анастасія Волочкова – любителька продемонструвати свою розтяжку незалежно від того, де вона знаходиться. Найчастіше артистка постає в позі шпагат у вельми відвертих образах, зокрема у крихітні бікіні, які ледве прикривають її інтимні частини тіла.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, крижана купіль Волочкової викликала багато запитань у фанатів: це не загартовування, а просто дешеві понти.

Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка з усіх сил намагається показати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших прихильників. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.