Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька повінчалися.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

81-річний кінорежисер Андрій Кончаловський і його 45-річна дружина актриса Юлія Висоцька повінчалися в Троїцькому соборі Пскова, повідомляє "Інтерфакс". На церемонії присутстсвовали лише самі близькі до сім'ї люди, в тому числі брат Кончаловського — Микита Міхалков.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Андрій та Юлія одружилися у 1998 році, у них в шлюбі народилося двоє дітей: дочка Марія і син Петро. Скріпити свій союз перед богом пара зважилася лише через 21 рік після весілля.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Микита Міхалков не думає, що знімав відверто погані стрічки, але приймає точку зору інших, які вважають, що він міг поставити"г*вно, погану картину".

Як відомо, у березні 1999 року, виступаючи в московському Будинку кіно, режисера закидали яйцями. У відповідь той попросив охорону "скрутити хулігана", потім втік зі сцени і вдарив затриманого чоботом по голові.

При цьому абсолютно не згоден з негативною критикою в адресу його останньої режисерської роботи - епічного за розмахом полотна "Стомлені сонцем 2", вартістю 80 мільйонів доларів, а також подальшим провалом в прокаті з касою в десять разів менше витрачених коштів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відомі режисери Микита Міхалков і Андрій Кончаловський написали офіційний лист до президента Росії з пропозицією створити альтернативу американської мережі швидкого харчування mcdonald's.

Передбачається, що обличчям проекту стане дружина Андрія Кончаловського Юлія Висоцька, яка веде телепередачу з такою ж назвою.
Також "Знай.uа" писав, що український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський поділився своїм баченням щодо кар'єри політика і артиста. "Я завжди був проти заборон. А тим більше мені не подобається, що політика заборон торкнулася артистів. Це дурість!" - сказав актор.

Зеленський також розповів, що думає з приводу російського артиста і режисера Микити Міхалкова.

"Ніхто не сперечається про його акторські таланти -"Я крокую по Москві", "Свій серед чужих". Але сьогодні він політик".