Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з дітьми в Арабські Емірати. Так, артистка виклала трепетне відео з бібліотеки готелю, на якому вчить однорічного Гекора грати на роялі і підспівує малюкові.

"Часу монтувати відео немає, зате є час дякувати! Спасибі вам за такі круті відгуки про мою #SantaBarbara❤️ Спасибі моїм друзям за підтримку! За те, що ви постите у себе пісню, це так важливо і так потрібно. Мені кожен раз так ніяково просити підтримайте мене, але мої друзі щоразу надсилають мені мільйон сердечок натомість і знаєте, це неймовірно цінне !!! Ми всі тут як велика Інста сім'я! Спасибі за те, що викладаєте свої сторіз і відео. Зараз Гектор піде спати і я як почну дивитися.) До речі, про піаніно ! Я сьогодні прочитала в коментах у себе, що у мене в готелі є бібліотека, а в ній піаніно. Ось я прочитала і вже ми до неї і дісталися. А ще нас кіт подряпав. Всі, хто дочитав до цього моменту, зараз дізналися цю мітку на щоці. Ну кіт не винен. Він був проти того, що Гектор його пересував з місця на місце.
Загалом, живемо далі! Весело і не нудно 👅", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "Гектор Ваш красень👍👏😍😙😘", "Дитині більше подобається Джаз", "Такий мілаш!!!😊😍😘", "Це так мило,уроки музики від мами.".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.