Українських шанувальників відомого білоруського репера порадували приємною новиною - вже влітку цього року Макс Корж виступить на столичній сцені.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

У анонсі заходу йдеться, що білоруський співак Макс Корж проведе концерт на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, концерт відбудеться 20 червня.

Квитки надійдуть у продаж 23 січня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, білоруський репер Макс Корж все-таки потрапив до Києва.

Судячи з фото в його Instagram-акаунті, він прибув в Україну 22 грудня.

"Київ! Я на місці! Завтра побачимось", - підписав він кадр, на якому зображений поруч зі знаком "Київ".

23 грудня він дасть сольний концерт у Палаці спорту.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий білоруський репер Макс Корж, якому знову заборонили в'їзд в Україну, звернувся до фанатів.

"Концерт в Києві поки не скасовуємо! Привіт, мої українські друзі. Ну шо, знову ваші отжигают. Я думав, що вже нічому не здивуюся, але ні. Після того, як СБУ скасувала мені заборону на в'їзд в Україну від лютого 2016 року, вже не розглядаючи мене як загрозу безпеки країни, після надалі неодноразових відвідин України і нарешті оголошення довгоочікуваного усіма київського концерту вже прикордонна служба закриває мені в'їзд по тому ж самому обвинуваченню що і СБУ раніше. Заборонити, впустити, а після знову заборонити - для мене це як мінімум дивно і незрозуміло", – поскаржився Корж.

Відповідний запис він оприлюднив в Instagram.

Співак зазначив, що призначив концерт в столиці України, тому що його без питань пропускали прикордонники ще влітку.

"І разом з СБУ навіть запевняли документально що все гаразд і ніяких обмежень немає. Після цього, звичайно ж, ми не могли не оголосити концерт. А тепер, завдяки таким дивним рішенням, наш концерт під питанням", – заявив він.

Також Знай.ua писав про те, що російського музиканта Антона Кузнєцова, який виступає під псевдонімом Антоха МС не впустили на територію України.