Український співак Володимир Ткаченко вирішив почати творче життя із чистої сторінки - він з'явився під час першого ефіру "Голос країни" під псевдонімом Девід Аксельрод, чим немало здивував шанувальників.

Про це йдеться в сюжеті 1+1.

"Я змінив ім'я і тепер Девід", - сказав співак, звертаючись до тренерів шоу, які розвернули всі чотири крісла під час його виступу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Девід Аксельрод, продюсером і дружиною якого є Олена Мозгова, вибрав команду Тіни Кароль. Відомо, що зараз співак готується до наступного етапу проекту - батл.

Окрім того співак розповів, що змусило його змінити ім'я і стати учасником вокального шоу.

"Ще в кінці травня минулого року я отримав документи - по суті, нове свідоцтво про народження. Так що я - Девід Аксельрод. До речі, я хотів, щоб в документах не було позначено по батькові - мені здається, це пережиток радянських часів", розповів колишній Ткаченко.

Співак розповів, що стало причиною таких кардинальних змін.

"Поштовхом став мій сольний концерт у Палаці "Україна" в минулому році. Джазова програма, яку я виконував, була для мене не зовсім характерною, але вона змусила задуматися над тим, що робити далі. Знаєте, у мене завжди було відчуття, що мені щось заважає рухатися вперед. Але я довго не розумів, що саме. Треба було з чогось починати. Я вирішив змінитися кардинально, взявши нові ім'я і прізвище. За цим відразу пішли і зовнішні, музичні зміни. Деякі давні знайомі відсіялися, нові - з'явилися. Це як ланцюгова реакція", - пояснив Ткаченко.

Окрім того він розповів про погодження нового прізвища та імені.

"Аксельрод - це прізвище мого дідуся. Просто за часів, коли на євреїв були гоніння, багато приховували свої справжні прізвища," - каже Ткаченко.

"Окрім того, друзі давно називали мене Девідом. Це ім'я мені завжди подобалося. Був такий цар народу Ізраїлю - Давид, у нього - син Соломон, на якого я чимось схожий. Загалом, все збіглося. Зараз мені комфортно почувати себе Девідом Аксельродом - це і є моє справжнє ім'я",- резюмував співак.

Нагадаємо, Володимир Ткаченко розпочинає новий творчий етап з кардинальних змін.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Олена Мозгова поділилася з користувачами соцмережі неприємною ситуацією, яка сталася в її будинку.

Також Знай.ua писав про те, що Джамала, Потап, Тіна Кароль та Сергій Бабкін показали своїх учасників у другому прямому ефірі.