Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з дітьми в Арабські Емірати. Так, артистка вирішила скупатися в одязі, а заодно дізнатися думку фанатів про її нову пісню "Санта-Барбара". Втім, деякі шанувальники все ж не зрозуміли, чому бортики басейну так сильно викривились, звинувативши Анну в надмірному фотошопі.

"А який в тебе улюблений рядок у #SantaBarbara ? ( Іду лайкати коменти ❤️)", - запитала Седокова. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні захоплювалися співачкою: "Лялечка😍😍😍😍", "Сексі", "Ну і погляд🔥", "Ви неймовірна".

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Інші ж помітили ретуш: "Чому басейн поплив?", "І бортик басейну поплив....", "Хрін з ним нігтем, а нікого не бентежить, що стінки басейну пливуть зі всіх сторін? 😳😂 так як Аня?", "Чогось бортик басейну синій поплив😁".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.