Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила відпочивати в теплі краї, похвалившись новеньким бікіні, яке очевидячки замале на неї. Так, дівчина позувала на тлі пальм, виставивши напоказ осину талію і величезні груди.

За добу кадр набрав 194 тис. лайків. Фолловери почали порівнювати Квітко з живою лялькою і засипати компліментами. Були і ті, хто засудив силіконові імпланти Анастасії, зазначивши, що вона виглядає надто вже пластиковою. Деякі примітили фотошоп в області живота, адже пупок моделі явно зменшився в розмірах.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.