Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Знаменитість часто хвалиться коханим чоловіком, якого чомусь не показує громадськості, виставляючи тільки частини тіла або шкарпетки залицяльника. Так, артистка на цей раз схопилася за ноги таємничого коханця, притиснувши їх до грудей.

"Чиї ноги в чиїх руках?🙏🏻 А у вас є кохані, чиї ніжки ви готові були б притиснути до себе?❤️ Багато хто хотіли би, впевнена..🙏🏻 ", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Чоловікові пощастило що тут скажеш, далеко не кожна жінка буде чоловічим ногам оди співати....фу фу. Мені здається ролі переплуталися", "Він просто жонатик... , тому не афішує своє личко 😎", "А чому ноги не у роті???))))", "Терміново ноги на педикюр!! Срамота таке виставляти!!", "Та ми вже зрозуміли, що ноги ти всім своїм мужикам облизуєш...... Але.... Не потрібно псувати з ранку апетит цим фото... ".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбраня артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.