Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, потішив фанатів новим фото в своєму Instagram.

Співак вирішив показати світлини зі своєї нової подорожі. Цього разу співак поділився відразу декількома знімками, зазначивши своє нове місце його розташування - Бостон.

А вже сьогодні Потап відзначив своє нове місце розташування - рідне місто Київ. Схоже, співак уже повернувся в Україну. На фото артист без бороди. Його обличчя виглядає значно молодшим і більш свіжим.

"Let's go places, me & studio #recordingstudio", - в свою чергу зазначив співак під знімком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Користувачі мережі були дійсно вражені змінами в зовнішності артиста і написали з цього приводу безліч коментарів, всіляко обговорюючи побачені зміни.

Раніше Потап носив бороду

"Без бороди просто супер", "Справжній Міккі Рурк в молодості", "Так набагато краще", "Аж не впізнав", "Без бороди Потап набагато яскравіше", "Але з бородою таки солодніше", "Помолодшав", "Потап, ти коли поголився, років на 10-15 помолодів", - написали прихильники у коментарях.

Нагадаємо, Потап і Каменських засвітилися в цікавому положенні: і хто тепер скаже, що вони не пара. Усю відпустку артисти виставляли фото та історії порізно, однак нещодавно Настя все-таки "засвітила" спільний знімок з коханим чоловіком, виконавцем Позитивом і його дружиною.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.