Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з дітьми в Арабські Емірати. Так, артистка позувала на пляжі в неймовірній вогняній сукні з глибоким вирізом, неабияк засвітивши спідню білизну.

"#настроениеапероль 🍹. І так. Це концертні труси 🖤", - пожартувала Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Концертні труси ваще супер👌просто відпад🔥", "Аня,ви така гарна!😍Очей не відвести!!!🔥", "Анюта плаття вогонь🔥🔥🔥, дуже тобі личить!", "🔥🔥🔥хороша чертовка...концертні труси теж🔥", "В такій сукні ходити тільки проти вітру😂".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.